torsdag 15 augusti 2013

Kräftseglingen i Viken 24de Aug

Surpla kräftor som ett svepskäl att segla? Eller segla som ett svepskäl att surpla kräftor? Eller är det något annat som lockar?
Oavsett vilket skäl du har: kom till Kräftseglingen i Viken den 24de Augusti. Det är ett avslappnat race. Lite lugnare koncept än Vårregattan där inledningen var kryss/läns några gånger (ett upplägg som jag som ganska ambitiös kappseglare inte alls har något emot) innan vi åkte halvvind ett tag. Nu är det start och mål från hamnpiren. Det blir både SRS klass och familjeklass.

Ett utdrag ur Inbjudan:

3. Anmälan
3.1 Anmälan ska göras senast 23 augusti via mail till info@vikensbs.se.
Anmälan ska innehålla följande uppgifter: Rorsman, båtyp, segelnummer, klubb, e-mailadress, mobilnummer och SRS-tal samt om du ämnar delta i familjeklass
3.2 Anmälningsavgiften är 200 SEK och betalas i samband med registrering.

Fullständig inbjudan till seglingen hittar du (här).

Och sen - som sagt - kräftor:
Foto: Fredrik Rege

Varmt välkomna till Kräftskiva den 24:e!

WBS hälsar medlemmar och kräftseglare varmt välkomna till vår traditionella kräftskiva, lördagen den 24 augusti kl 19:00! WBS tillhandahåller välkomstdrink, kräftkalas-dukning, sånghäfte, bröd, smör, ost och kaffe för en 50-lapp per person. I övrigt tar ni med glatt humör samt mat & dryck efter smak och tycke.


Anmälan till info@vikensbs.se senast fredag 23/8 kl 23:59:59.

Varmt välkomna!
WBS aktivitetssektion

Citerat från WBS hemsida (här). Kräftor tar vi alltså med oss själva, kan lämnas till kylförvaring i klubbhusets kylskåp innan seglingen. Eller så går man till Jollen eller UP Hallen (det gör gott med en promenad när man suttit still några timmar) och köper efter seglingen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar