torsdag 2 augusti 2012

C55 SM i Viken 2012


Imorgon startar SM för C55, seglas i Viken fre/lör/sön. Hela dagen har båtar anlänt. För registrering, hämta ut sponsorpresenter och dekaler som ska klistras i stäven. Båt nummer och huvudsponsordekal.

Wiveka Hägg och Anna Örtegren
Håkan Pettersson
Björn och Kajsa Stina Hallberg, mekar men undervantet ligger kvar hemma! Kommer i morgon bitti. Det blev inget tune-up race.
Filip Forsby, Niklas Karlsson och Malin Byting seglar SWE 365, kommer från Värmdö
En liten klubb anordnar en stor segling. Många klubbmedlemmar är engagerade. På torsdagskvällen seglades tune-up race. Regn och åska hängde norr om Kullen, men nådde inte Viken. Vind från Väst ca 6 m/s. Bröderna Larsson i SWE321 "Cramo" kom först på en bana som var lite för kort och med lite väl smal grind vid kryssmärket. Första start imorgon fredag kl 15. Det ska blåsa fortsatt väst ca 5/6/7 m/s. Banan är ca 4 NM med idealtiden 45 minuter. 2 seglingar fredag, 4 lördag och 3 på avslutningsdagen söndag. Själv är jag biträdande domare och ska döma regel 42 - otillåten framdrivning - ute på banan. Ny rapport med resultat kommer imorgon.
En del fastnar alltid på bild! Välkommen till hemmaklubben Arne.
Säkerhetsinspektion och Fredrik Rege letar efter den obligatoriska bogserlinan. Fredrik är en av motorerna som fixat C55 SM till Viken. Lina hittar han nog hemma, den måste vara på plats imorgon.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar