torsdag 25 januari 2018

Muckarkam

Januarimörkret börjar vika, solen skiner och Johan Larsvall ringer från Dusseldorf. Han längtar efter ny Z31, jag efter att segla. Vi får se om Johan kan få igång ett samarbete med Narvalboats om produktion av Z31.

Längta efter att segla ja, på den gamla lumpartiden hade vi muckarkammar. Det har nog ingen längre. Vi har appar. Hittade en muckarapp


Bildbakgrunden är från Bohusracet 2016. Den 19de maj seglar jag Piano mot Oxelsösund. Eller kanske tidigare om båten är klar och vädret snällt. Mot Seapilot 2Star.

114 dagar innebär ytterligare 57 gånger varannandagsträning på Friskis & Svettis. Kanske något kommer emellan ibland, men borde klara 50 gånger iallafall.

5 kommentarer:

 1. Ambitiöst träningsprogram - fast du borde väl köra vinschning också? Montera en vinsch på hörnet av köksbordet och veva medan du äter frukost ;-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Käkar inte frukost dagarna jag tränar - åker tidigt till Friskis & Svettis, kör två timmar och sen köper jag en proteindryck som belöning. Styrketräningsdelen är mycket inriktad på armar och överkropp, benen får mest under konditionsdelen i Indoor Walking maskinen.

   Radera
 2. Påskhelgen seglar vi ner till Tjörn, ännu ingen is på Vänern så jag håller tummarna för en fortsatt mild vinter. Alltid lika härligt att komma ut på sjön.

  SvaraRadera
 3. Hej Anders,

  Hur ser din senaste version av 2018 års kappseglingsschema ut? Vilka kappseglingar, stora som små, planerar du segla i år?


  Mvh/Dan

  SvaraRadera
  Svar
  1. Seapilot2Star och Kolfiberrodret står i min seglarkalender! Kanske blir klar till North Trim Sail Cup i Lomma? Kanske ÅFOR om altt känns bra. Faktiskt ännu inte bestämt mig om Piano stannar i Sthlm i augusti för att kunna segla Robline solo, Hyundai, Arkö Runt och Byxelkroken på vägen ner till Skåne. Eller om jag ska vända tillbaka i slutet av juli och segla Ven Runt, KDY 1-2-3, Saltholm Runt och Skanör. Vore ganska läckert med en eftersäsongstur solo tillbaka söderut!

   Radera