onsdag 3 januari 2018

2018

Hej igen, det var länge sen sist! 2017 tillända, nytt år har börjat. God Fortsättning! Totalt fick jag ihop 8 seglingsdagar med Piano plus Hermanö Runt med Joakim Axelssons Mixer Luna och Arkö Runt med Bosse Fransson modifierade Dynamic 35 Existens.

Hårdvind under Hermanö Runt, hårdvind är fint när allt fungerar ombord och det gjorde det. På Arkö Runt var det lätt-lätt i början och slutade med mellanväder.

Jag får under omständigheterna vara nöjd med 2017, rehabiliteringen efter hjärtoperationen i mars går framåt med stormsteg. Friskis&Svettis varannan dag med både kondition och styrketräning, är redan starkare än jag varit under dom senaste fem åren. Om fem månader, när Seapilot 2Start startar, kommer jag enkelt att kunna klättra upp i riggen utan båtmansstol.  Om det nu är något att stå efter?

Planeringen av sommarens seglingar har börjat, Piano är anmäld till S2S och Kolfiberrodret, två av dom seglingar som så snöpligt försvann ur kalendern den gångna sommaren.

Ganska mycket uppgraderingar av Piano på gång, jag rapporterar vartefter.

Som en smakbit inför den kommande sommaren kommer en video med Figaro 2 segling. Inget speciellt mer än att det är undanvind och solen skiner. Härligt helt enkelt (även utan foils)!2 kommentarer: