torsdag 10 mars 2016

Scampiköl sökes

Om du har läst kommentarerna så har du sett efterlysningen av en Scampiköl.

" ...
Heisann...Christian Andal her...söker köl til min Scampi 30 da jag tappade den: (..har dere noe som kan brukes?) Mvh Christian Andal
(Christian.andal@hotmail.com)
... "

Jag kontaktade Christian och frågade vad som hade hänt.

" ... Vel mistet kjølen på et rev utenfor Læsø.. den har falt Helt av.. sikkert boltene som er gamle for sammenstøtet var ikke hardt? ... "

" ... Det hente sommeren 2014..Kjøpte seilbåt for å lære å seile, så jeg seglade från Hønø og mistet kølen ved Læsø… fin soldag, rolig vind, gikk for motor akkurat da.. var ikke en hard påkørsel…men traff revene utenfor Østrehamn… kjøpte båten i Sverige og lærte å segle til Læsø , men dog litt bratt læringskurve :)..så nå ligger den igjen i Danmark og søker ny kjøl:)…båtnummer BZG 55 … seilte til Løgstør fra Læsø Uten kjøl da ;)) …Mye «ballast» i båten… (bildet er Løgstør i sikte, men ser du slagsiden ?…All desplasement var på Venstre side.. spurte alle seglare jeg trafff om jeg kunne ha mistet kølen men dem sa Nei Umulig?;)…vel kom 60nm uten (men dog i rolig vind;)) ... "

Var hittar man en köl till Scampi. Värmlands Båtskrot? I loggboken på deras hemsida står att dom skrotat en Scampi den 19de januari. Christian tog kontakt och fick beskedet att kölen redan skickats iväg till skroten.

Hör av dig direkt till Christian om du har nåt tips om var han få tag på en Scampiköl. E-postadress överst i det här inlägget.1 kommentar:

  1. Hej Christian ☺
    Prøv og kontakt mig. Mv. Thomas mail tphaslund@gmail.com eller +0045 40681771

    SvaraRadera